Testimonials

format_quote

Dank je wel Barbara voor de inspirerende workshop over (her)beginnen met gezonde voeding. Door mij verschillende zaken te laten opschrijven en links te laten maken, kwam ik tot inzichten en zelfs een werkplannetje. Het was voor mij een schitterende opsteker om terug aandacht te besteden aan gezonder eten; minder zoet en richting puur natuur. Je gaf veel nuttige informatie waardoor het geheel een revelatie werd op een moment dat ik dit nodig had.

Leona

format_quote
star
star
star
star
star

Barbara weet je te boeien en kent haar expertise zeer goed, legt het uit op een begrijpelijke manier en motiveert om gezonder te gaan leven zonder dure investeringen, of onhaalbare acties. Top vrouw, wens haar veel succes!

Eva

format_quote

Beste Barbara, wie had ooit gedacht dat ik veganistisch zou worden, of althans mijn eetgewoonten drastisch zou aanpassen. Wel, jij met Plan B hebt het voor mij voor elkaar gekregen. "Nee", zal je zeggen: "dat heb jij gedaan". En dat is ook zo. Jouw aanpak en begeleiding was wel zeer nodig om dat tot een goed eind te brengen. 'Trust the process' is iets wat ik veel zeg tegen mijn klanten. Maar dan moet er natuurlijk een proces zijn. En dat heb jij uitgewerkt en het werkt inderdaad. Eigenlijk had het voor mij Plan Z moeten heten. Want al die andere plannen had ik al gedaan...;-). Bedankt voor je begeleiding en aanpak: het werkt inspirerend en vooral; Het werkt! Van harte, Dominique 'Soya' Dejonghe

Dominique

format_quote

Back 2 Basic Food 21-daagse gevolgd bij Barbara. Ze is een krak in haar vak en straalt van enthousiasme. Dat werkt aanstekelijk om er zelf mee aan de slag te gaan. De 21-daagse zit heel goed in elkaar. Alles bouwt stapje per stapje op en je wordt heel goed begeleid. Ook het extra duwtje in de rug (inzichten, weetjes, peptalk,..) via de dagelijkse mails zijn een grote hulp. Dank je wel voor de goede begeleiding!

Cindy

format_quote

Ik heb Barbara leren kennen tijdens een online netwerkevent en ik was meteen getriggerd door haar uitstraling en expertise: Whole food based eating. Ik was op dat ogenblik op zoek naar het antwoord op de vraag "hoe zorg ik ervoor dat ik voldoende energie heb om te sporten als ik geen geraffineerde suiker meer eet?" Barbara legde in 4 weken theorie en 4 opvolgweken met hand en tot op haar tandvlees uit op welke manier het haalbaar is op basis van enkel plantaardige voeding, toch voldoende energie en vitaminen op te doen. De sessies waren zo praktisch toepasbaar dat elke week voorbijvloog als een hollander tijdens de solden. Met de kennis die ik opdeed kan ik gerust met mijn gewicht en gewichten aan de slag om mezelf op een gezond lichaam te trakteren. Merci Barbara! Vic Verdonck

Vic

format_quote
star
star
star
star
star

Nog nóóit at ik zo kleurrijk en gevarieerd op een dikke maand tijd. Nog nóóit ging ik zo ongegeneerd verzadigd van tafel. Nog nóóit viel ik -whoppa!- 2,5 kg af zonder er erg in te hebben. Mijn energie scheert ultrahoge, productieve toppen. Ik sta op met een helder hoofd en voel me oprecht een pak beter in mijn vel. Ik ben mezelf dankbaar voor al het goede wat ik in mijn mond stop. Keer op keer op keer. Barbara vertrekt vanuit verwondering en neemt je mee op ontdekkingstocht. Niets moet, alles mag. Je neemt 'babysteps' richting een gezondere en pure levensstijl. We zitten nog niet in de helft van het traject en ik voel nu al zoveel positieve verandering in lichaam én geest.

Myriam Beeckman

format_quote

"Het anderhalf uur dat ik nodig had!   De workshop van Barbara en een extra online sessie met haar, heeft mij weer netjes op het goede spoor gebracht.  En niet alleen mezelf.  Dank zij de juiste tips 'uit haar eigen leven gegrepen', lukt het nu ook om mijn verstokte pasta etende huisgenoten met zachte hand richting volwaardige voeding te leiden - één dagje per week als eerste stap.  Zelf slaap ik beter en dat dipje in de voormiddag is precies verdwenen. Iedereen weet wel min of meer wat gezonde voeding is, maar soms heb je nog een duwtje in de rug nodig.  Dat duwtje kreeg ik van Barbara! "

V

format_quote
star
star
star
star
star

Barbara heeft echt een totaal aanpak, ze leert je waarom het vaak fout loopt en waarom bepaalde dingen goed voor je zijn. Zo zorgt ze voor een « deep change ».

Marleen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x