Testimonials

format_quote
star
star
star
star
star

Nog nóóit at ik zo kleurrijk en gevarieerd op een dikke maand tijd. Nog nóóit ging ik zo ongegeneerd verzadigd van tafel. Nog nóóit viel ik -whoppa!- 2,5 kg af zonder er erg in te hebben. Mijn energie scheert ultrahoge, productieve toppen. Ik sta op met een helder hoofd en voel me oprecht een pak beter in mijn vel. Ik ben mezelf dankbaar voor al het goede wat ik in mijn mond stop. Keer op keer op keer. Barbara vertrekt vanuit verwondering en neemt je mee op ontdekkingstocht. Niets moet, alles mag. Je neemt 'babysteps' richting een gezondere en pure levensstijl. We zitten nog niet in de helft van het traject en ik voel nu al zoveel positieve verandering in lichaam én geest.

Myriam Beeckman

format_quote

"Het anderhalf uur dat ik nodig had!   De workshop van Barbara en een extra online sessie met haar, heeft mij weer netjes op het goede spoor gebracht.  En niet alleen mezelf.  Dank zij de juiste tips 'uit haar eigen leven gegrepen', lukt het nu ook om mijn verstokte pasta etende huisgenoten met zachte hand richting volwaardige voeding te leiden - één dagje per week als eerste stap.  Zelf slaap ik beter en dat dipje in de voormiddag is precies verdwenen. Iedereen weet wel min of meer wat gezonde voeding is, maar soms heb je nog een duwtje in de rug nodig.  Dat duwtje kreeg ik van Barbara! "

V

format_quote
star
star
star
star
star

Barbara heeft echt een totaal aanpak, ze leert je waarom het vaak fout loopt en waarom bepaalde dingen goed voor je zijn. Zo zorgt ze voor een « deep change ».

Marleen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x