Over mij

Hallo,


Ik ben Barbara.

Eindelijk heb ik door wat mijn echte passie is. Soms zijn de dingen zo evident dat je het zelf niet beseft.

Er zijn een heleboel zaken waar ik interesse voor heb, maar 1 ding springt er met kop en schouder bovenuit. 

Al van kinds af aan: 

Ik heb een passie voor gezond eten


Elke dag kiezen voor pure en onbewerkte ingrediënten is iets waar ik zelf niet bij stilsta, maar wel onbewust doe. Al jaren en jaren en jaren. Dat automatisme wil ik heel graag met jou delen. Want het is naar mijn mening de clou naar een gezond en energiek lang leven. 

Vooral de laatste jaren, heb ik gemerkt hoe moeilijk veel mensen het vinden om gezond te eten. Ons voedingspatroon is immers zo hard ingesleten in onze dagelijkse gewoontes dat we niet altijd beseffen welke “brol” we dagelijks in onze mond steken. We hebben het allemaal druk, we moeten zoveel en mogen blijkbaar zoveel andere dingen niet. Als we dan ook nog eens elk moment van de dag verleid worden door reclame, is ons goeie voornemen om gezond te eten, snel uitgesteld tot morgen.

En dat is jammer. Want gezonde voeding is de basis van al de rest. Als we stoppen met gezonde voeding, dan gaan we in overlevingsmodus en dat is niet de manier waarop jij wil leven, toch? Om elke dag energiek en positief in het leven te staan, heeft je lichaam pure voeding nodig. Zo min mogelijk bewerkt.

En hebben wij geluk zeg: de natuur heeft alles netjes en evenwichtig in planten verpakt. Elke plant heeft zijn eigen synergie aan voedingsstoffen, perfect in balans, en in een mega grote keuze. 

Met Plan B help ik jou om gezonde keuzes te maken. Zodat het makkelijker en evidenter wordt om bijvoorbeeld voor een knapperige appel te kiezen in plaats van die suikerwafel uit de automaat.

Daarbij laat ik mij leiden door 2 leuzes: Logisch nadenken & keep it simpel.

Van oorsprong ben ik geboren en getogen West-Vlaamse, trotse moeder van 2 tieners + 2 plustieners en partner van een fantastisch handige harry mét muzikaal talent. In ons huis aan de rand van Leuven, hebben we nog het gezelschap van een superzachte whiskaskleurige kat Demi (met geamputeerde staart) en 2 kippen (Witte en Big Mama)

Sinds kort heb ik ook een kleine moestuin, waar hopelijk ook dit jaar weer prachtige tomaten, verschillende soorten sla en verse kruiden zullen groeien. Fingers crossed!

Verder hou ik van bloemen en planten en probeer ik mijn steentje aan het milieu bij te dragen met kleine aanpassingen in het dagelijkse leven.

Wil je graag wat meer van mij lezen? Bekijk zeker mijn blogs.

Heb je het meer voor beeld en geluid? Klik dan hier voor mijn voorstellingsfilmpje.

Hopelijk zien of horen we elkaar binnenkort!

Groetjes,


Barbara

Over mij

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x